Een geweldig nieuw product, een re-branding van je bedrijf, een noodzakelijke sales boost; het vraagt allemaal om een sterke campagne. Eentje die jouw doelgroep bereikt en raakt, die naadloos bij het merk aansluit en jou niet teveel werk bezorgt… Wie bel je dan? Niet de Ghostbusters, nee. Bureau Loos dus. Omdat wij opereren als verlengde van jouw marketingteam, kennen we je merk door en door. En dat zie je terug in de creatieve concepten. We krijgen regelmatig de bewonderende woorden van een klant te horen: “ik vind het zó knap dat jullie steeds weer iets verrassends en creatiefs bedenken”. Voor ons is dat de leukste uitdaging die er is.

Terug naar de essentie

Waar Bureau Loos nog meer goed in is (als we toch aan het opscheppen zijn), is dingen terugbrengen tot de kern. Zowel qua campagneboodschap, als qua uitvoering. Je kent het cliché vast wel: als je 5 ballen tegelijk naar iemand gooit, vangt hij er niet één. Als je er eentje per keer gooit, lukt het wél. Wij helpen je kiezen wat die ene bal is. (En soms kiezen wij voor jou. Want iedereen ként het cliché, maar dat wil niet zeggen dat het makkelijk is om niet in die valkuil te stappen.) We zijn ook niet van de onnodige tierelantijnen in de vormgeving van je campagne. En we blijven schrappen, schrappen, schrappen in de tekst tot er een sterke boodschap overblijft, zonder afleiding. Noem ons gerust minimalistisch, in dit opzicht.

Van concept tot uitvoering

Na de ontwikkeling van het campagneconcept laten we je natuurlijk niet in de steek! We werken ook de campagnemiddelen voor je uit, samen met ons netwerk van specialisten. Video? Animatie? Display banners? Websiteheaders? You got it. Maar ook de meer ‘ouderwetse’ middelen, zoals printadvertenties, brochures en abriposters verzorgen we voor je. Met liefde.

Campagnekoorts? Contact ons!

Enthousiast geworden over onze campagnes? Heb je er zin in gekregen om aan de slag te gaan met Bureau Loos? We maken graag kennis met je. Bel ons, vraag of wij jou bellen, laat een bericht achter via het contactformulier, of stuur een appje. Wat jij wilt.

Neem contact op

Hallo daar!

Je kunt ons altijd bellen: 085 004 15 95

Of wil je liever gebeld worden? Kan ook.

Vraag, opmerking of tip?

We horen het graag!