Als je positionering en merkstrategie op orde zijn, heb je een solide basis om een sterke merkidentiteit te ontwikkelen. Het gaat er immers niet om wat jij (of de directeur) mooi vindt, maar om wat een passende weergave is van het merk én om het aanspreken van je doelgroep. Bij een jong en revolutionair modemerk passen andere kleuren en fonts dan bij een gerenommeerd advocatenkantoor, bijvoorbeeld. Maar dat is niet alles. De merkidentiteit gaat ook over hoe jouw merk ‘praat’, welke kernboodschappen je inzet, welke terminologie je gebruikt, etc.

De merkidentiteit vertalen naar de geijkte huisstijlmiddelen, is niet genoeg. Als je wilt zorgen voor een consistente merkbeleving voor jouw doelgroep, moet je de merkidentiteit ook laten doorklinken in de verschillende contactmomenten die jouw klant met jouw merk heeft. De klantenservicemedewerker die een klacht in behandeling neemt op een manier die bij het merk past, POS-materiaal dat naadloos aansluit op de identiteit, een grappige sluitsticker op je verpakking. Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen. En waar we dus over nadenken bij het ontwikkelen van jouw sterke merkidentiteit.

Ook toe aan een frisse merkidentiteit?

Heb je er zin in gekregen? Ben je klaar om jouw merkidentiteit onder handen te nemen? We maken graag kennis met je. Bel ons, vraag of wij jou bellen, laat een bericht achter via het contactformulier, of stuur een appje. Wat jij wilt.

Neem contact op

Hallo daar!

Je kunt ons altijd bellen: 085 004 15 95

Of wil je liever gebeld worden? Kan ook.

Vraag, opmerking of tip?

We horen het graag!