Inspiratie

1 jaar Loos met Larendo

Het is feest, want Larendo is alweer een jaar in dienst bij Bureau Loos! Intussen hebben wij onze getalenteerde designer en fietser al aardig leren kennen (en hij ons) en nu is het tijd dat jullie ook wat meer te weten komen over hem. Daarom stelden we hem een paar – zeer onbevooroordeelde - vragen…

Welke 5 redenen maken jouw job bij Bureau Loos geweldig? 😊

De Loosers, duh! Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte, voelde ik me meteen thuis. De onderlinge sfeer zorgt ervoor dat ik altijd weer uitkijk naar een volgende kantoordag. Wat ook helpt, is de fenomenale espressomachine. Geen gek oud koffieapparaat, maar een waar je met liefde een heerlijke americano mee kunt maken. Mocht je trouwens willen weten waar deze naam vandaan komt, let me know 😉. Daarnaast is Gorinchem natuurlijk een toplocatie en het kantoor een pareltje, wie wil daar nu niet werken?! Over werk gesproken, de uitdagende en vooral uiteenlopende klussen zorgen ook altijd dat ik met zin naar het “werk” kan gaan. Van een banner tot branding en een webheader tot volledige website. Dit alles, onder het toeziende oog van Kees Albers. Een genot om mee te werken!

Wat is kenmerkend voor een goed design?

Wat voor mij het belangrijkste is aan een goed design, is de hiërarchie. Hieraan zie je meteen of er goed nagedacht is over alle onderdelen die in het design terug komen. De belangrijkste boodschap moet meteen de aandacht krijgen. Daarnaast is interlinie en uitlijning vaak iets wat onderschat wordt, ook al maakt of breekt dit een goed design.

Welke app moet iedereen gebruiken en waarom?

Komoot. Het maakt niet uit of je een kleine wandeling wilt maken of heel Europa op de fiets wilt doorkruisen. Met Komoot vind je de tofste paden, inspirerende wandelingen, mooiste wegen en uitdagende fietsroutes in je buurt. Wat was de laatste keer dat jij voor het eerst ergens liep of fietste?

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Dan zit ik op de fiets. Ook na een werkdag vind ik het heerlijk om op de fiets te stappen (of met de fiets naar kantoor te gaan). Het maakt mijn hoofd leeg en zorgt voor de nodige ontspanning. Daar tegenover zoek ik ook graag de spanning van een wedstrijd op. Dit kan zijn op de racefiets, gravelbike of met de mountainbike door de Alpen. Om op al deze plekken te komen, hebben wij zelf onze ultieme fiets-camper gebouwd. Hiermee ontdekken we heel Europa en proberen we altijd te slapen op de meest afgelegen plaatsen.

Waar wil je over een jaar trots op zijn?

Op Loos vlak dat ik bij heb kunnen dragen aan toffe (al lopende) projecten, waar ik dan nog een extra ‘Larendo- sausje’ overheen heb kunnen gooien. Persoonlijk wil ik mezelf kwalificeren voor het WK Wielrennen en het WK Gravel.

Nu begrijp je wel waarom we zo blij zijn dat Larendo onderdeel uitmaakt van de harde kern van Loosers, toch? Op naar nog veel meer mooie projecten, veel lol en veel kilometers op de pedalen.

Werk van Larendo bekijken?

Check de case van Welkin & Meraki, waarvoor Larendo het webdesign voor zijn rekening nam. En toen werkte hij nog niet eens bij Bureau Loos!

Hallo daar!

Je kunt ons altijd bellen: 085 004 15 95

Of wil je liever gebeld worden? Kan ook.

Vraag, opmerking of tip?

We horen het graag!