Inspiratie

1 jaar Loos met Liza

Hoera! We hebben wat te vieren: op 1 juli is Liza precies één jaar in dienst bij Bureau Loos. Wij kunnen inmiddels niet meer zonder onze favoriete projectmanager/online marketeer. Maar hoe denkt zij er eigenlijk over? Kan zij nog wel zonder Bureau Loos? 😊 We stelden Liza een paar vragen (die totaal niet onbevooroordeeld zijn), zodat je kennis kunt maken met haar en erachter komt hoe zij het afgelopen jaar heeft ervaren.

Wat vond je het leukste project* tot nu toe?

Oeh, dat is een lastige vraag. Alle projecten hebben voor mij wel een uitdaging. Ik vind met name producties het allerleukst. Als ik echt moet kiezen, dan is het ‘Visit Veluwe’. Een campagne om alle parken op de Veluwe een boost te geven, nadat alles weer open mocht, na de lockdown. Dit was ook mijn eerste project bij Bureau Loos. Het leuke hieraan is vooral de herkenbaarheid. Zo hebben wij een jaarabonnement op Burgers’ Zoo en was het des te leuker om alle iconische elementen terug te zien in de productie. Ik denk dat dit project alle elementen bevat waar je als projectmanager blij van wordt: van creatief concept tot executie. Van offline abri’s tot het online speelelement. De samenwerking met de opdrachtgever (Visit Veluwe) en partners verliep soepel en het eindresultaat mag er wezen! Dit project is echt een schoolvoorbeeld van teamwork!

Waar moest je het meest aan wennen? 

Aan de flauwe grappen van Kees! Nee, dat is flauw 😊 Gelukkig kende ik Josien en Kees al langer en was de basis voor een fijne samenwerking al gelegd. Ik denk dat ik het meest moest wennen aan het feit dat de informatie die ik nodig had (vooral in het begin), niet opgeslagen was op de gemeenschappelijke Drive maar in de koppies van Josien en Kees. Zij waren natuurlijk gewend om met elkaar samen te werken en hebben aan een woord of blik al genoeg. Terwijl ik dit nog moest ontdekken en natuurlijk allemaal vragen had. Ik denk, eerlijk gezegd, dat zij in het begin vooral moesten wennen aan mijn ondervragingen. 😉

Wat maakt het werken bij Bureau Loos leuk**?

De diversiteit aan opdrachtgevers, projecten en werkzaamheden. De ene keer ben je je aan het verdiepen in de belevingswereld van jongeren en de andere keer vat je samen met de designer het proces van de ontwikkeling van duurzaam leer samen in een visual. Oh ja, tussendoor ook wat to-do’s wegvinken voor onze eigen website en de contentplanning up to date houden. Geen dag is hetzelfde! De sfeer is ongedwongen, je kan jezelf zijn. Er is vertrouwen, je input wordt gewaardeerd en je krijgt ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast, voor mij het allerbelangrijkste: je wordt écht gezien. Ik ben het afgelopen jaar flink aan het verbouwen geweest in ons huis en kreeg een massagebon cadeau om even tot rust te komen. Wat was dat een leuke en gewaardeerde verrassing! Want zeg nou zelf, superfijn als je collega’s met je meeleven en zien dat je wat ontspanning kan gebruiken, toch? Gelukkig is het einde van de verbouwing in zicht en mag ik, naast dit jubileum bij Bureau Loos, ook vieren dat ik dit weekend dan eindelijk (na negen maanden)… in ons opgeknapte huis kan slapen!

* ‘leukste project’, alsof er alleen maar leuke projecten waren, waarvan er eentje de leukste was
**we nemen aan het je het leuk vindt

Hallo daar!

Je kunt ons altijd bellen: 085 004 15 95

Of wil je liever gebeld worden? Kan ook.

Vraag, opmerking of tip?

We horen het graag!