Inspiratie

Al 7½ jaar elke dag een feestje!

Op 1 november 2015 stapten Kees en Josien over de drempel van de Kamer van Koophandel in Rotterdam… Sindsdien is er een hoop gebeurd! We groeiden uit van een tweemansformatie tot een team van vier. Van bureauloos tot een eigen uitvalsbasis aan de Gorinchemse gracht. En van (bijna) álles aanpakken, puur vanuit enthousiasme, tot prijswinnende campagnes.

Bedankt voor jullie support!

Uitgroeien tot het bureau dat we nu zijn, hadden we niet gekund zonder de support van de klanten waar we door de jaren heen mee werkten, de freelancers die op afroep voor ons klaarstonden, de trouwe cheerleaders online en offline, de oppasopa’s en -oma’s en natuurlijk het thuisfront. Bedankt voor alle steun.

Jetzt geht’s loos

Afgelopen vrijdag 23 juni stonden we stil bij ons jubileum, en wát hebben we daarvan genoten! Check hier de aftermovie voor een mooie sfeerimpressie.

Video Cover

I bet you look good on the dancefloor

We vroegen de genodigden van het feestje naar hun favoriete party tracks om lekker loos te gaan. Dat hebben we geweten… (Disclaimer: wij kunnen niet instaan voor de kwaliteit van door derden geselecteerde nummers.)

Cheese!

Zoveel knappe, lieve, leuke mensen bij elkaar op een fotogenieke plek, dat vráágt gewoon om foto’s.

Ook los gaan met Loosers?

Hallo daar!

Je kunt ons altijd bellen: 085 004 15 95

Of wil je liever gebeld worden? Kan ook.

Vraag, opmerking of tip?

We horen het graag!