Bureau Loos goes Hollywood

Bureau Loos zou het goed doen in Hollywood, ontdekten we onlangs. Nee, het is niet vanwege onze Oscar-waardige acteerprestaties. Ik kwam niet verder dan de musical in groep 8 en Kees ‘acteert’ één keer per jaar tijdens carnaval dat hij een cowboy is, of een Fransoos…(denk daar maar even over na, ja).

Waar het dan wél over gaat? Over onze werkwijze! Wij noemen het werken met een ‘netwerk van specialisten’, maar het blijkt dat dit dus werken volgens het Hollywood Model is. En dat klinkt natuurlijk een stuk lekkerder. Dat geven wij ruiterlijk toe.

Het Hollywood Model
Het is vrij simpel en logisch: je schakelt voor elke klus alleen die mensen in, die je voor die klus nodig hebt. Zo wordt de crew voor het maken van een Hollywoodfilm steeds opnieuw samengesteld, met in het team alleen de specialisten die hun meerwaarde voor deze specifieke film bewijzen.

“Je schakelt voor
elke klus alleen

de mensen in,
die je nodig hebt.”

Bureau Loos

Dit gebeurt overigens niet alleen bij het maken van een film, maar ook ín de film! Bijvoorbeeld in Ocean’s Eleven, zoals Matt Kendall opmerkt. George Clooney staat voor een hele grote klus, en zoekt hiervoor een team van experts bij elkaar. Specifiek voor deze ene job, voor de casinoroof van hun leven. Nadat de klus is geklaard, gaat ieder weer zijn eigen weg (met goed gevulde zakken).

 

De voordelen
Werken op deze manier heeft een aantal voordelen, zowel voor ons als voor onze klanten. Door te werken met een netwerk van specialisten, kunnen we altijd de beste man of vrouw voor de job inzetten. Daarnaast hebben we al deze mensen niet in dienst, maar kunnen we ze inschakelen wanneer nodig. Wat natuurlijk een hoop kosten scheelt. En dat merk je als klant uiteraard ook. Bovendien ontvang je de factuur rechtstreeks van de ‘specialist’. Wel zo transparant. En zonder bureauopslag!

 

Ervaren hoe het is om op deze manier te werken?
Contact ons gerust voor een mooi project! Weten of het Hollywood Model ook voor jouw bedrijf iets is? Lees onder andere hier meer over de voordelen.

 

< terug naar overzicht

Deel dit item

Sluiten