Verandering van spijs doet inspireren…

 

Wie ‘de directie’ van Bureau Loos kent, weet: die houden van eten. De een wat meer van gefrituurde kip van de kolonel, de ander vooral van ijs met spikkels. Maar eten doen we. Als je ons op Instagram volgt (@bureau_loos, doe maar ff ;-), zie je wat we zoal hebben gegeten en gedronken het afgelopen half jaar. Worst, oesters, smoothies, bitterballen, champagne, boterhammen met hagelslag, champignonsoep, tosti’s, noedelsoep, kibbeling, cola light, pannenkoeken, chocola, saté, ijs, bagels, kreeft. Zie je een patroon? Wij ook niet.

Eetbare inspiratie
Het is natuurlijk helemaal niet zo interessant wat we allemaal eten. Het gaat erom wáár we hebben gegeten. Want zoals verandering van spijs doet eten, biedt een ‘change of scenery’ inspiratie voor ons vak. Of we nu in een snackbar belanden (een deel van ons bedrijfsplan kwam tot stand bij Riantrejos in Breda!), op een camping, of met oesters en champagne bij Hotel New York, er is altijd iets te zien.

“Een ‘change
of scenery’

biedt inspiratie voor ons vak”

Bureau Loos

Wat de consument wil
Het interieur, de vormgeving van de menu’s, de gekozen naam, het uitzicht. En vooral: de mensen. Die je ook weer heerlijk kunt afluisteren, om erachter te komen wat ‘de consument’ bezighoudt. Het moge duidelijk zijn, overal lunchen is een van de vele voordelen van ons bureauloze bestaan.

 

Onder de mensen
En, laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk ook gewoon heel fijn om even ‘onder de mensen’ te zijn. Zo’n tweemansformatie kán af en toe best saai zijn. Elke dag tegen dezelfde kop aan kijken… Zelfs als je compagnon een veelgevraagd model is.

 

Gratis advies
Daarom een gratis advies (let op, dit is een uitzondering!) van Bureau Loos: ga erop uit. Doe inspiratie op. Ga niet elke dag naar hetzelfde kantoor, naar hetzelfde bureau. Probeer het eens. Levert het jou geen inspiratie op, denk je? Dan is het altijd nog een goed excuus om lekker vaak buiten de deur te gaan lunchen. De ene keer iets decadenter dan de andere. Eet smakelijk!

Meer weten over Bureau Loos en waar we de inspiratie die we opdoen voor inzetten? Neem contact op, en we nodigen je uit voor een lekkere kennismakingslunch!

 

< terug naar overzicht

Deel dit item

Sluiten