2022 was in veel opzichten een mooi jaar voor Bureau Loos. En niet op de laatste plaats omdat we een aantal toffe nieuwe klanten mochten toevoegen aan onze ‘line-up’. En dat naast een toch al groeiend bestand aan ‘vaste klanten’, waar we natuurlijk óók heel erg blij mee zijn.

Christelijke Hogeschool Ede

Na een korte bureau-oriëntatie koos de CHE voor Bureau Loos en gingen we aan de slag met het aanscherpen van de positionering. Vervolgens ontwikkelden we een hele mooie campagne, die we samen met Studio Beng Beng produceerden.

Meer zien van deze campagne?

Cover voor
Cover voor

Pitch gewonnen: Avans Hogeschool

Om maar in de hoek van het hoger onderwijs te blijven: na een pitch koos ook Avans Hogeschool voor ons. We ontwikkelden het campagneconcept ‘Avans Yourself’, dat de komende jaren wordt ingezet voor de werving van studenten (voltijd en deeltijd) en medewerkers, voor interne communicatie en voor communicatie met andere stakeholders.

De Melker & meer

In 2022 klopte De Melker bij ons aan voor een make-over van het merk, dat al jaren zeer succesvol is met slimme systemen voor legionellapreventie. Er ging een wereld voor ons open! We begonnen uiteraard met de positionering en vertaalden die door naar een gedurfde merkidentiteit, die in loop van 2023 wordt uitgerold, onder andere op een geheel nieuwe website. De samenwerking verloopt zó fijn, dat we inmiddels ook aan de slag zijn voor een van de andere bedrijven van de eigenaar, waarvoor we een compleet nieuw consumentenmerk in de markt gaan zetten… stay tuned!

Loos voor andere merken

Bekijk hoe Bureau Loos de strategische en praktische uitdagingen van andere merken en marketeers aanpakte!

Bekijk ons werk

Hallo daar!

Je kunt ons altijd bellen: 085 004 15 95

Of wil je liever gebeld worden? Kan ook.

Vraag, opmerking of tip?

We horen het graag!