Loos
is more

Neem een typisch traditioneel reclamebureau uit Amsterdam in gedachten. En vergeet het meteen weer! Bureau Loos is in alle opzichten anders. We zijn een creatief bureau, ontdaan van alles wat je niet nodig hebt. Luxe kantoor: hebben we niet, we werken waar de business is. Accountmanagers: doen we niet aan, je praat altijd rechtstreeks met de creatieven. Belangrijke taal bezigen: niks voor ons, we zeggen je eerlijk waar het op staat.

Deze Loos is more-aanpak helpt ons (en jou) te concentreren op de kern. En zo realiseren we toegevoegde waarde voor jouw merk.

Dit zijn wij

Bij Bureau Loos geen ingewikkelde managementstructuren. Je schakelt als klant direct met de creatieven. Een ervaren art director, copywriter, online marketeer en all-round creative, die verschillende grote bureaus van binnen zagen. Samen sterk in het positioneren van een merk of product, creatieve conceptontwikkeling en vooral in het eenvoudig maken van de zaak. Poespasloze types, die graag focussen op de kern. Met een voorliefde voor creativiteit die wérkt.

Positionering eerst

Bureau Loos gelooft er heilig in: beginnen bij het begin. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat blijkt het in de praktijk vaak niet. We starten altijd bij de positionering van je merk. Waar sta je voor? Als je dat helder hebt, is het een stuk makkelijker besluiten nemen over ongeveer álles wat met je merk te maken heeft! Als je ‘even snel een leuk logo’ nodig hebt, of ‘gewoon een geinige campagne’, neemt Bureau Loos je dus altijd eerst mee terug naar de tekentafel…

Netwerk van specialisten

De Loos is more-aanpak betekent ook dat je geen kantoor vól mensen treft bij Bureau Loos, die klaar zitten voor het geval je hen heel misschien nodig hebt. We zijn flexibel. Met een groot netwerk van specialisten om ons heen, die we inschakelen wanneer ze nodig zijn. Zo heb je niet de overhead en wél altijd de juiste persoon voor de klus. Van DTP’er tot webbouwer en van fotograaf tot SEO-specialist.

Wij werken o.a. voor

Sluiten