Een beetje onbeleefd is het wel, alleen maar over jezelf praten. Maar daarvoor ben je hier op deze pagina beland, toch?

Flashback naar oktober 2015, bij de KvK in Rotterdam: een creatief bureau, genaamd Bureau Loos, wordt opgericht door Kees en Josien. Met bij elkaar zo’n 20 jaar werkervaring bij verschillende gerenommeerde bureaus, vonden we dat we het anders moesten aanpakken. Eenvoudiger, vooral. Zonder poespas, zonder een batterij accountmanagers, zonder directors in alle soorten en maten. Waarom? Omdat dat beter bij ons past én omdat we ervan overtuigd zijn dat ‘dicht op de klant zitten’ beter creatief werk oplevert. Voor jouw merk, en voor jou.

Met de creatieven aan tafel

Terug naar vandaag. We werken nog altijd in nauwe samenwerking met onze klanten aan het creëren van sterke merken. Als een hecht team. Met zo min mogelijk ruis tussen jou en ons. Zodat we elkaar snel begrijpen en jou optimaal kunnen helpen. Ook focussen we nog altijd op de essentie. In ons werk; door complexe vraagstukken eenvoudig en begrijpelijk te maken. En in onze werkwijze; je zit als marketeer altijd met de creatieven aan tafel.

Zo creëer jij samen met Bureau Loos verrassend en effectief werk. Werk dat jouw merk laat stralen en jou de show laat stelen bij je collega’s. Dat wil je toch?

Direct met de creatieven aan tafel
Ontmoet de Loosers

Omdat we als creatief bureau echt onderdeel uitmaken van jouw marketingteam, is ‘de klik’ onwijs belangrijk. Je wilt geen zuurpruimen in je team, of wel? Wees gerust: de Loosers zijn leuke, slimme mensen, die zorgen voor een open en ontspannen sfeer.

Meet the Loosers

Hallo daar!

Je kunt ons altijd bellen: 085 004 15 95

Of wil je liever gebeld worden? Kan ook.

Vraag, opmerking of tip?

We horen het graag!