Als je nauw met elkaar samenwerkt, zoals Bureau Loos dat doet met haar klanten, is het belangrijk dat het goed klikt. Niet alleen inhoudelijk, maar ook persoonlijk. Dat vinden wij, tenminste. We willen graag dat je ons inhuurt voor onze expertise én ons aandeel in de sfeer. Niemand wil zuurpruimen in haar team, toch? Wees gerust: de Loosers zijn leuke, slimme mensen, die zorgen voor een open en ontspannen sfeer, werkend vanuit een inspirerend kantoor in het centrum van het universum (Gorinchem)…

Josien de Bruin

Sterk in creatieve conceptontwikkeling, copywriting en strategie. Met oog voor trends, styling en mode. Maar ook: ongeduldig en resultaatgericht. Gek op ijs met spikkels. En medeoprichter en creative director van Bureau Loos.

Kees Albers

Medeoprichter en creative director van Bureau Loos. Gedreven in conceptontwikkeling, sterk in art direction. Brengt de zaken graag terug tot de essentie. Voorliefde voor minimalisme. Perfectionist. Tikje dyslectisch en gek op vettigheid.

Liza Yeung

Een projectmanager uit duizenden. Zo eentje die aan elk detail denkt, al láng voordat jij dat doet. Heel bedreven in online marketing ook nog. Dol op internetgekkies (you gotta love her for that!).

Larendo van Gennip

Daag deze man niet uit voor een rondje fietsen, want je houdt ‘m niet bij! Daag ‘m vooral wél uit voor mooi en doordacht UI design, strakke merkidentiteiten en andere ontwerpopdrachten. Is hij namelijk gek op (en keigoed in!).

Netwerk van specialisten

Naast ons eigen team van Loosers, werken we samen met een netwerk van specialisten. Je kunt immers niet overál goed in zijn! Bovendien houdt het ons flexibel en geeft het ons (en jou) de vrijheid om bij elke klus de juiste specialist in te schakelen. Een aantal van onze vaste samenwerkingspartners vind je hier:

Ben jij een born Looser?

Bureau Loos is altijd op zoek naar talenten met de juiste mindset. Als je blij wordt van werken in een dynamische omgeving, waarin veel gebeurt en je dicht bij het vuur zit, check dan onze vacatures. Misschien ben jij de nieuwste aanwinst voor ons team!

Bekijk onze vacatures
We maken graag kennis met jóu.

Okee, nu even genoeg over ons. We zijn erg benieuwd naar jou! Neem je contact met ons op voor een kennismaking?

Neem contact op

Hallo daar!

Je kunt ons altijd bellen: 085 004 15 95

Of wil je liever gebeld worden? Kan ook.

Vraag, opmerking of tip?

We horen het graag!