Project management & online marketing held(in)

 

Are you a born LOOSer?

Bureau Loos zoekt talenten met de juiste mindset, om ons te helpen het bureau te laten groeien. Als je blij wordt van werken in een dynamische omgeving, waarin veel gebeurt en je dicht bij het vuur zit – en je dus véél kunt leren! – dan zoeken we jou. Je bent flexibel, je bent ambitieus en wilt graag jouw steentje bijdragen aan die groei. Je hebt humor. Je werkt zelfstandig, want 5 dagen per week van 9 tot 5 op kantoor zit er niet in (daar deden wij pré-corona al niet aan). Je vindt het fijn om snel te schakelen en bent niet bang om de telefoon te pakken om de klant te bellen. Je legt de lat hoog. Je bent kritisch en gaat graag een stapje verder dan de klant vraagt.
Zit je nu driftig ‘ja’ te knikken? Dan ben je een born LOOSer.

Waarom je bij Bureau Loos wilt werken

Veel afwisseling in een combi-functie

Misschien een wat onverwachte combinatie, projectmanagement én online marketing, maar wij geloven heilig dat er ergens iemand rondloopt die denkt ‘dit kan ik! Dit wil ik!’. Voor Bureau Loos is het een ideale combinatie en voor jou is in de functie van ‘project management & online marketing held(in)’ geen dag hetzelfde. Je bent immers zowel projectmanager als online marketeer. Je combineert dus organisatorisch talent met online marketingkennis.

Als projectmanager leid je de dagelijkse werkzaamheden van het team in goede banen. Als online marketeer breng je onze creatieve campagnes naar the next level. Een hele verantwoordelijkheid! In ruil daarvoor krijg je veel vrijheid. Om je eigen tijd in te delen, om je eigen werkplek te kiezen. Om suggesties te doen ter verbetering en om je werk uit te voeren met de tools die jij het liefst gebruikt, op de momenten dat jij het productiefst bent. Wij geven je vertrouwen en deadlines, en jij maakt beiden waar.

 

Mooie klanten

Zowel in je rol als projectmanager als online marketeer, werk je met mooie klanten. Marketeers bij grote (internationale) bedrijven, die Bureau Loos als hun rechterhand zien. Die ons (en jouw!) advies op waarde schatten en die jou als volwaardig partner zien. Mensen waarmee Bureau Loos langdurige relaties heeft opgebouwd, die openstaan voor jouw kennis en suggesties. Klanten waar wij een stap extra voor zetten. Je kunt echt je stempel drukken op de projecten voor deze klanten!

 

Jouw bijdrage telt

Over stempels gesproken, ook op ons bureau kun je jouw stempel drukken. Zoals gezegd, zijn we volop in ontwikkeling, en staan we open voor jouw ideeën die bijdragen aan onze groei. Bovendien zijn bij Bureau Loos de lijnen kort en het team compact. Geen hiërarchie, iedereen telt. We horen graag jouw mening en suggesties voor vernieuwing en verbetering. Zowel inhoudelijk als qua proces. Als je invloed wilt hebben, serieus genomen wilt worden, ook als je nog niet zoveel werkervaring hebt, dan ben je bij ons aan het goede adres.

 

Leren en inspireren

Wij willen overigens niet alleen van jou leren, we garanderen ook dat jíj́ bij ons snel en veel leert. Je werkt namelijk heel nauw samen met mensen die het klappen van de zweep kennen in de creatieve industrie. Die kennis en ervaring delen we graag. Bovendien ga je heel veel leren door te doen. We geven je veel ruimte en verantwoordelijkheid.

Naast leren van elkaar, vinden we ook het inspireren van elkaar belangrijk. Daarom krijg je bij ons niet alleen vakantiedagen, maar ook inspiratie-uren. Wat je aan inspiratie opdoet in die tijd, deel je vervolgens met het team, zodat je er ook anderen mee inspireert. Zo houden we onszelf fris en stimuleren we elkaars creativiteit.

 

Wat ga je doen

Een typische maandag zou er als volgt uit kunnen zien:

Je begint de dag met een uurtje sporten. Vers gedoucht, reis je naar ons kantoor in Gorinchem.

Om 9.30u schuif je fris en fruitig aan in een stand-up met het team. We nemen de lopende projecten kort door en vertellen elkaar wat we van de ander nodig hebben om het betreffende project vlot te laten verlopen. Je wisselt weekendverhalen uit en drinkt een goede koffie. Dan ga je aan de slag met je projectmanagement to do’s. Je belt klant X waar haar input blijft, omdat je hebt gezien dat de briefing nog niet compleet is. Je mailt klant Y om te bedanken voor het accepteren van een offerte en om een datum in te plannen voor de kick-off. Je stuurt bloemen naar een jarige relatie. Je deelt dat toffe 3D design wat je op Instagram tegenkwam met het team. Je werkt de projectadministratie bij en verstuurt een paar facturen. Je monitort deadlines en zit het creatieve team achter de broek aan. Samen met Josien scherp je een offerte aan voor een nieuw project. Tijd voor lunch. Naar buiten! Even een rondje wandelen en ergens een lekker broodje scoren (of een frietje, of sushi, of salade, of ijs met spikkels).

Is het lekker weer? Dan doen we die brainstorm vanmiddag gewoon op het terras! Samen met het creatieve team buigen jullie je over een nieuwe campagne voor een bestaande klant. Hoe zetten we online marketing optimaal in, binnen het campagneconcept? Je adviseert en denkt mee. Na afloop plan je jezelf en de anderen in om het campagneplan uit te werken tot een presentabel geheel. En dan is het alweer tijd om naar huis te gaan…

De rest van de week werk je aan het campagneplan voor die klant, inclusief KPI’s, funnels per doelgroep en een lijst van deliverables en planning. Je houdt de social kanalen van Bureau Loos bij (aan de hand van de contentkalender die je zelf hebt opgesteld) en monitort lopende online campagnes voor klanten, om bij te sturen waar nodig. Verder ben je dagelijks bezig met projectmanagement en zorg je dat alles op rolletjes loopt binnen Bureau Loos.

 

Wat we zoeken

Bij Bureau Loos hechten we veel waarde aan persoonlijkheid en gedrevenheid, meer nog dan aan je skills. Veel vaardigheden zijn immers aan te leren. Mindset niet. We verwachten wél dat je bepaalde kennis meeneemt naar Bureau Loos. En dat die kennis van het hoogste niveau is, en up-to-date. Wij leggen de lat voor onszelf namelijk hoog, en zullen dat ook voor jou doen. Om onze klanten optimaal te bedienen.

Dus wat kan de ideale kandidaat voor deze uitdagende dubbelfunctie:

 • Je bent een online marketing-pro mét projectmanagementtalent (en kunt dit aantonen)
 • Je bent 3 of 4 dagen per week beschikbaar
 • Je werkt zelfstandig
 • Je bent flexibel & stressbestendig
 • Je bent kritisch, hebt oog voor detail
 • Je Nederlands en Engels zijn goed, zowel in spraak als geschreven
 • Kennis van de bureauwereld is een grote pré

Iets voor jou? Laat het ons weten!

Onze
Loos is more werkwijze

Bureau Loos is een creatief bureau zonder gedoe. Zo zijn wij kantoorloos, accountmanagerloos en leasewagenloos. Om maar wat te noemen. We hebben geen board of directors, je zit gewoon direct met de creatieven om tafel. Wég fratsen. We focussen op de kern. Zodat we het maximale resultaat voor jouw merk bereiken.

OnzeLoos is more werkwijze

Bureau Loos is een creatief bureau zonder gedoe. Zo zijn wij kantoorloos, accountmanagerloos en leasewagenloos. Om maar wat te noemen. We hebben geen board of directors, je zit gewoon direct met de creatieven om tafel. Wég fratsen. We focussen op de kern. Zodat we het maximale resultaat voor jouw merk bereiken.

welkin & meraki

building a brand from scratch

Inspiratie
& tools

Van ons voor jou
 • Positioneren kun je leren

  De positionering van je merk is het belangrijkste uitgangspunt voor ál je communicatie. Download hier het merkmodel.

  download de tool
 • Aan de slag met het merkmodel van Bureau Loos

  Okee, jij wilt aan de slag met je merk. Good for you! Ga er even goed voor zitten. Alleen, of met je collega’s, een klant.

  leer meer

Wij werken o.a. voor

Sluiten