Driven, onderdeel van Louwman Group, is dé flexibele mobiliteitspartner voor MKB-bedrijven. Van old school lease-auto tot deelauto, elektrische bakfiets van de zaak, OV-kaart en alles daar tussenin. Bij Driven kun je als bedrijf de mobiliteit van je medewerkers flexibel invulling geven. Want de tijd dat iedereen elke dag van 9 tot 5 op kantoor zat, ligt ver achter ons. Daarom biedt Driven bijna alle vormen van mobiliteit aan die je kunt bedenken, onder een dak, mét handig platform om inzicht te krijgen in het gebruik en verbruik. Iedereen binnen het bedrijf kiest z’n eigen optimale vorm van mobiliteit, zonder administratief gedoe voor de werkgever!

Flexibeler wordt het niet

In de markt van mobiliteit zijn al de nodige spelers actief. Maar niemand biedt de mogelijkheid om zó flexibel te zijn als Driven én alles bij een partij te kunnen regelen. Van advies tot levering en monitoring met een slim digitaal platform. Om dat te vertellen, ontwikkelden we een campagne waarin deze flexibiliteit centraal staat. We bleven weg bij typische beelden van mobiliteit en zakelijke (saaie) omgevingen. In plaats daarvan vroegen we contortionisten (een chique woord voor slangenmensen) om hun kunsten te vertonen in een minimalistische kantoorsetting. Dat het zó flexibel kon, had je vast niet gedacht! (Wij zelf trouwens ook niet…)

Multi-inzetbaar

De flexibiliteit van deze campagne zit ‘m ook in de toepasbaarheid. Zowel voor de corporate branding van Driven (‘Zakelijke mobiliteit kan flexibeler dan je denkt’) als voor een specifiek thema (CO2-registratieplicht) kunnen we hetzelfde beeldmateriaal inzetten dat we samen met Studio Beng Beng creëerden. Zo zette Bureau Loos voor Driven, met een relatief bescheiden budget, toch een impactvolle campagne neer, die op meerdere fronten werkt!

Klaar met je in bochten wringen voor jouw merk?

Laat het creëren van een creatieve campagne dan aan ons over 😉  Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Hallo daar!

Je kunt ons altijd bellen: 085 004 15 95

Of wil je liever gebeld worden? Kan ook.

Vraag, opmerking of tip?

We horen het graag!