De kracht van Agroleaf Power

De kracht
van Agroleaf
Power

Agroleaf Power is een wateroplosbare meststof, die zorgt voor sterke planten. Gespierde planten bijna. Dat is niet te missen. Deze campagne, met de opvallende in 3D gerealiseerde visual, schopte het bovendien tot een eervolle vermelding op Ads of the World, Brilliant Ads, en in Luerzer’s Archive. Dat is dus óók de kracht van een goed concept.

Naast de keyvisual en bewegende footage hebben we ook content ontwikkeld voor online en offline doeleinde. Zoals zichtbaar op de landinspagina als materialen waar de sales afdeling mee op pad kan.

Free publicity

Een goed idee krijgt aandacht. Zowel vakpers in de agrosector als advertisingsector pikte de Agroleaf Power campagne op. Zo zie je wat het je kan brengen.

Jouw merk ook laten groeien?

Wil je weten hoe we toegevoegde waarde bieden voor jouw merk? We vertellen je graag hoe we ervoor kunnen zorgen dat het gras bij jou altijd groener is dan bij de buren…
Contact ons gerust!

Deel deze case

Videoland

Online activatie nieuwe buren

Toegevoegde

Toegevoegde waarde voor je merk

waarde voor je merk

Je hebt een geweldig product, maar weet niet hoe je het aan de man moet brengen. Je werkt voor een prachtig bedrijf, dat helaas een huisstijl uit 1835 heeft. Je kent je doelgroep, maar weet ze niet te bereiken. Wat je nodig hebt, is een sterk merk, een killer positionering, een topcampagne, en effectieve communicatie. Oftewel, toegevoegde waarde voor je merk. Bureau Loos brengt je precies dát.

Inspiratie
& tools

van ons voor jou
  • Positioneren kun je leren

    De positionering van je merk is het belangrijkste uitgangspunt voor ál je communicatie. Download hier het merkmodel.

    download de tool
  • Bureau Loos goes Hollywood…

    Bureau Loos zou het goed doen in Hollywood, ontdekten we onlangs. Nee, het is niet vanwege onze Oscar-waardige acteerprestaties.

    vertel 't me

Wij werken o.a. voor

Sluiten